BenFit

Voor een duurzaam resultaat is het belangrijk om een eetpatroon te ontwikkelen dat ook op langere termijn bij je past. Het gaat namelijk niet alleen om de weken waarin je kilo’s verliest maar om een resultaat voor de rest van je leven. Onze voedingsdeskundige stemt het programma optimaal af op jouw doelstellingen en omstandigheden. 
 

Stel niet uit, kom langs voor een gratis intake!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sport boutique Juvenalis in Veghel is dé plek om te sporten. Bij Juvenalis Sport Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefles. Ben je benieuwd welke abonnementsvorm het beste bij je past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

Contact

Juvenalis Sport Boutique
Rembrandtlaan 17e
5461 CE Veghel

0413-724912
Sporten op de club door corona niet mogelijk?  Train thuis!

Sporten op de club door corona niet mogelijk? Train thuis!

Geplaatst op: 2020-03-15

De overheid heeft beloten dat alle sportclubs dicht blijven tot vooralsnog 6 april 2020. Het met onmiddellijke ingang dan ook niet mogelijk om op de locatie van Madonna’s en Juvenalis te komen sporten. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.