SLIMdiet

Met het voedingsadvies van Juvenalis Sport Boutique bereik je eenvoudig, snel, effectief en efficiënt je doel. Wij starten met een lichaamsanalyse om van daaruit een persoonlijk voedingsplan op te stellen. Dat, gecombineerd met voldoende training, helpt je om tot een fit lichaam en een gezond lichaamsgewicht te komen.
 

Stel niet uit, kom langs voor een gratis intake!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sport boutique Juvenalis in Veghel is dé plek om te sporten. Bij Juvenalis Sport Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefles. Ben je benieuwd welke lidmaatschapstest het beste bij je past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

Contact

Juvenalis Sport Boutique
Rembrandtlaan 17e
5461 CE Veghel

0413-724912

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.