Fysieke klachten verminderen

Heb jij klachten aan bijvoorbeeld je nek, schouders, rug, heup of knieën? Heb jij chronische pijn? Heb jij een blessure die maar niet herstelt?

Bewegen helpt vaak om de klachten te verminderen, maar dan wel met een verantwoord opgebouwd trainingsprogramma. Bewegen leidt ertoe dat je functionaliteit, ondanks je blessure veel beter wordt. Het is wel belangrijk is dat je verantwoord beweegt.

De achtergrond van Juvenalis Personal Training op het gebied van medisch fitness helpt om het juiste trainingsprogramma te kiezen. Veel klachten, bijvoorbeeld artrose, worden minder als je naast sporten ook je lichaamsgewicht vermindert. Ook daarbij kan Juvenalis helpen.

Sport boutique Juvenalis in Veghel is dé plek om te sporten. Bij Juvenalis Sport Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefles. Ben je benieuwd welke abonnementsvorm het beste bij je past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

Contact

Juvenalis Sport Boutique
Rembrandtlaan 17e
5461 CE Veghel

0413-724912
Juvenalis en Madonna’s zijn weer helemaal open!

Juvenalis en Madonna’s zijn weer helemaal open!

Geplaatst op: 2020-05-26

Geheel in overeenstemming met de eisen van het RIVM kan iedereen weer gewoon binnen bij ons komen sporten. Hierbij moet iedereen zich echter wel houden aan de maatregelen van het RIVM. Veilig sporten op basis...

Lees meer Meer nieuws
De Review van Antoine

De Review van Antoine

Geplaatst op: 2019-12-06

Beste Juvenalis Team, Even een korte feedback over mijn eerste periode bij jullie: Het regelmatig sporten bevalt me prima,  beter dan ik had verwacht. De fijne begeleiding en de gemoedelijke sfeer...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.