Fysieke klachten verminderen

Heb jij klachten aan bijvoorbeeld je nek, schouders, rug, heup of knieën? Heb jij chronische pijn? Heb jij een blessure die maar niet herstelt?

Bewegen helpt vaak om de klachten te verminderen, maar dan wel met een verantwoord opgebouwd trainingsprogramma. Bewegen leidt ertoe dat je functionaliteit, ondanks je blessure veel beter wordt. Het is wel belangrijk is dat je verantwoord beweegt.

De achtergrond van Juvenalis Personal Training op het gebied van medisch fitness helpt om het juiste trainingsprogramma te kiezen. Veel klachten, bijvoorbeeld artrose, worden minder als je naast sporten ook je lichaamsgewicht vermindert. Ook daarbij kan Juvenalis helpen.

Contact

Juvenalis Sport Boutique
Rembrandtlaan 17e
5461 CE Veghel

0413-724912
Sporten op de club door corona niet mogelijk?  Train thuis!

Sporten op de club door corona niet mogelijk? Train thuis!

Geplaatst op: 2020-03-15

De overheid heeft beloten dat alle sportclubs dicht blijven tot vooralsnog 6 april 2020. Het met onmiddellijke ingang dan ook niet mogelijk om op de locatie van Madonna’s en Juvenalis te komen sporten. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.