FAQ Coronavirus

Hoelang blijven Madonna’s en Juvenalis gesloten?

Madonna’s en Juvenalis zijn vooralsnog gesloten tot 6 april 2020.  Wij zullen de leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

 

Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?

Ondanks dat de sluiting door het corona virus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jou enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft! We kunnen jou het volgende aanbieden:

 

FitSnacks.TV:

We hebben ons trainingsaanbod aangepast aan de tijdelijke nieuwe situatie. Met FitSnack.TV bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, lekker te sporten. Maak je al gebruik van FitSnacks.TV?

 

Vytals voedingsprogramma

Een gezonde leefstijl betekent ook aandacht voor voeding. Voor onze leden bieden wij gratis een voedingsprogramma aan in de periode dat we gesloten zijn.

 

Bij vragen kan je ons mailen op monique@sportboutiqueveghel.nl . Wij nemen dan contact met je op voor ondersteuning en helpen je graag om het sportprogramma en het voedingsprogramma te kiezen dat het beste bij jou past.

 

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege het corona virus?

Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

 

Wordt er compensatie gegeven in verband met sluiting van de club?

Er is sprake van overmacht, waarvoor wij begrip vragen. Over een eventuele gedeeltelijke tegemoetkoming in verband met deze overmachtsituatie kunnen wij op dit moment nog geen toezeggingen doen in afwachting van landelijk geldende uitspraken. Wij danken je nogmaals voor je vertrouwen en begrip.

 

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk bevriezen?

Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. We proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn door online lessen en mogelijkheden om thuis te trainen aan te bieden.

 

Ik wil graag opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor een opzegging van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

 

Ik betaal abonnementsgeld terwijl ik niet kan sporten, klopt dat?

We zijn ons bewust van het feit dat de sluiting van de fysieke locatie van Madonna’s en Juvenalis niet ideaal is. Daarom bieden wij voor onze leden en bieden daarom online trainingen en gratis voedingsbegeleiding aan.

 

Contact

Juvenalis Sport Boutique
Rembrandtlaan 17e
5461 CE Veghel

0413-724912
Sporten op de club door corona niet mogelijk?  Train thuis!

Sporten op de club door corona niet mogelijk? Train thuis!

Geplaatst op: 2020-03-15

De overheid heeft beloten dat alle sportclubs dicht blijven tot vooralsnog 6 april 2020. Het met onmiddellijke ingang dan ook niet mogelijk om op de locatie van Madonna’s en Juvenalis te komen sporten. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.