Ervaar Juvenalis Sport Boutique nu met de Gratis Proefles

Sport boutique Juvenalis in Veghel helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles. Zodat je zelf ervaart dat sporten bij Juvenalis Sport Boutique bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Juvenalis Sport Boutique ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Juvenalis Sport Boutique voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Juvenalis Sport Boutique."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sport boutique Juvenalis in Veghel is dé plek om te sporten. Bij Juvenalis Sport Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefles. Ben je benieuwd welk abonnementsvorm het beste bij je past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

 

Contact

Juvenalis Sport Boutique
Rembrandtlaan 17e
5461 CE Veghel

0413-724912
Sporten op de club door corona niet mogelijk?  Train thuis!

Sporten op de club door corona niet mogelijk? Train thuis!

Geplaatst op: 2020-03-15

De overheid heeft beloten dat alle sportclubs dicht blijven tot vooralsnog 6 april 2020. Het met onmiddellijke ingang dan ook niet mogelijk om op de locatie van Madonna’s en Juvenalis te komen sporten. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.