Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Juvenalis Sport Boutique kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. 

Waarom kiest Veghel voor Juvenalis Sport Boutique?

Al velen gingen jou voor. Bij Juvenalis Sport Boutique behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Juvenalis Sport Boutique onderscheidt zich van andere reguliere sportclubs in Veghel vanwege:

  • Totaalaanpak: sport, voeding en coaching;
  • Sfeervolle club
  • Efficieënte sportfaciliteit;
  • Resultaatgarantie;
  • Persoonlijke benadering.

 

Ook als je je niet thuisvoelt in de gewone sportschool!


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. (onderstaand formulier of lidmaatschapstest)

Sport boutique Juvenalis in Veghel is dé plek om te sporten. Bij Juvenalis Sport Boutique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefles. Ben je benieuwd welk abonnementsvorm het beste bij je past? Doe dan de gratis lidmaatschapstest.

Kijk hier voor onze algemene voorwaarden.

Contact

Juvenalis Sport Boutique
Rembrandtlaan 17e
5461 CE Veghel

0413-724912
Juvenalis en Madonna’s zijn weer helemaal open!

Juvenalis en Madonna’s zijn weer helemaal open!

Geplaatst op: 2020-05-26

Geheel in overeenstemming met de eisen van het RIVM kan iedereen weer gewoon binnen bij ons komen sporten. Hierbij moet iedereen zich echter wel houden aan de maatregelen van het RIVM. Veilig sporten op basis...

Lees meer Meer nieuws
De Review van Antoine

De Review van Antoine

Geplaatst op: 2019-12-06

Beste Juvenalis Team, Even een korte feedback over mijn eerste periode bij jullie: Het regelmatig sporten bevalt me prima,  beter dan ik had verwacht. De fijne begeleiding en de gemoedelijke sfeer...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.